تقویت کننده وینیل آی اف آی آدیو micro iPhono2
iFi AUDIO micro iPhono2 Phono Preamplifier




فهرست محصولات

کارتریج گرام Goldring مدل Ethos

کارتریج گرام Goldring مدل E۲

کارتریج گرام Goldring مدل E۱

پکیج اتموس اکوستیک

اسپیکر پرتابل Vifa مدل Oslo
نقد و بررسی
وینیل با کیفیتی متفاوت بر می گردد
هتگامی که ضبط یک موسیقی در یک صفحه ی وینیل آغاز می شود همراه با صدا مقدار زیاد هیس و نویز نیز در کنار آن ضبط می شود که برای شنوده راضی کننده نیست این دستگاه آمده که صدایی تمیز و کریستالی به شما دهد.
باور کنید که تغییر را حس می کنید
micro iPhono2 ساخته شده است که حس شما را در شنیدن صفحه های قدیمی تغییر دهد. با این دستگاه تمام نویز و هیس صدا که در پس زمینه صدا شنیده می شود از بین می رود و شما صدایی تمیز و بدون نویز می شنوید که از آن غافلگیر خواهید شد.
تقویت عظیم اغلب تولید کننده های صفحه کنار صدای تقویت شده نویز را نیز کنار صفحه ایجاد می کنند. micro iPhono2 تمام سیگنال ها را تقویت می کند به جز نویز ها و با تنظیماتی که به شما می دهد صدایی حتی بهتر از آنچه ضبط شده را به شما خروجی می دهد | ![]() |
![]() | مشخصات دستگاه micro iPhono2 شامل :
|
تبدیل گذشته به آینده
دستگاه micro iPhono تجربه از صدای صفحه به شما میدهد که بعد از آن دیگر نمی توانید بدون آن به صفحه های خود گوش دهید. ما گارانتی می دهیم که از خرید آن پشیمان نخواهید شد.
![]() | ![]() |
دیدگاه خود را بنویسید